PILATES

Joseph Pilates (1880–1967) kehitti kehon- ja ryhdin hallintamenetelmän, joka perustuu keskivartalon ja syvien lihasten hallintaan yhdessä pinnallisten lihasten kanssa. Keskittyminen, hallinta, keskustan käyttö, hengitys ja liikkeen jatkuminen korostuvat Pilates-harjoitteissa. Pilates-harjoittelu sopii kaikille aikuisille ja erilaisista leikkauksista tai vammoista kuntoutuville. Pilates-harjoitukset sopivat hyvin ikääntyville, selkäongelmaisille, hengityselinsairaille tai nivelkulumia ja -jäykkyyttä sairastaville.

Pilatestunti kestää 60 min. Ota mukaan alusta ja pue yllesi mukavat liikuntavaatteet. Ota mukaan myös lämmin pusero tunnin lopussa pidettävää lyhyttä rentoutusta varten.


HUOLEHDITAAN TOISISTAMME YHDESSÄ LIIKKUEN!


Hinnat:10 kertaa 110 € yksittäinen tunti 13 €, maksu käteisellä tai Mobilepay

YKSILÖ- TAI RYHMÄPILATES

Varaa henkilökohtainen tai oman ryhmän Pilates-ohjaus, oman tarpeesi ja sopimuksen mukaan.


TIEDUSTELUT Heidille 050 566 7856.SPIRAALI STABILAATIO (SPS)

Harjoittelussa käytetään SPS-vastuskuminauhoja. Harjoitteet tehdään pääasiassa seisten tai istuen. SPS soveltuu erityisesti selän ja raajojen toiminnallisten häiriöiden ennaltaehkäisyyn ja terapiaan. Lisäksi SPS soveltuu hyvin kehon hallinnan ja tasapainon parantamiseen. Tarkoin suunnitelluilla liikkeillä eri lihasketjuja voidaan harjoittaa, vahvistaa, rentouttaa ja venyttää. Lue lisää osoitteessa www.spiraalistabilaatio.fi

SPS-tunti kestää 60 min. Otathan mukaan jumppa-alustan, pukeudu mukaviin liikuntavaatteisiin ja käytä omia harjoitusvälineitäsi, jos mahdollista.

Hinnat:10 kertaa 110 €, yksittäinen tunti 13 €, maksu käteisellä tai Mobilepay


TIEDUSTELUT Heidille 050 566 7856.