• OmaFysio
  • Kuntoutus yrittäjät
  • Sote sertifikaatti

Kuntokaari – monipuoliset fysioterapiapalvelut Someron keskustassa

AJANVARAUS
Voit varata ajan puhelimitse tai tekstiviestillä. Olen usein kotikäynneillä ja/tai uima-altaalla, jolloin en pysty vastaamaan soittoosi, mutta voit jättää minulle tekstiviestin.


SIJAINTI
Kuntokaari sijaitsee Someron keskustassa pääkadun varrella. Tilat sijaitsevat katutasossa. Sisäänkäynti ja tilat ovat esteettömät. LE-pysäköintipaikka ja muita parkkipaikkoja on liikkeen edessä.


FYSIOTERAPEUTTI JA ERITYISUINNINOPETTAJA HEIDI TIIRAKARI
Kuntokaaressa työskentelee fysioterapeutti YAMK / erityisuinninopettaja Heidi Tiirakari. Olen valmistunut fysioterapeutiksi Lappeenrannasta 1982 ja erikoistunut Turussa ortopediseen fysioterapiaan vuonna 1991. Erityisosaamistani on neurologisten sairauksien fysioterapia, josta olen suorittanut Bobath-koulutuksen 1996. Olen suorittanut Akupunktuuri fysioterapiassa -kurssin vuonna 1998, erityisuimaopettajakurssin 2007 ja kuntoutuksen ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon (YAMK) Turussa 2016. Pilates-tunteja olen ohjannut vuodesta 2007 lähtien. Jatkuva ja monipuolinen koulutus mahdollistaa asiakkaan yksilöllisen ja laadukkaan fysioterapian.

Ota yhteyttä

* Pakolliset kentät

Yhteystiedot

Kuntokaari

Joensuuntie 40
31400 Somero

050 566 7856

kuntokaari@seutuposti.fi