Ortopedinen sekä tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia Somerolla

Jokaisen on tärkeää huolehtia omasta kuntoutuksestaan erilaisten luu- ja nivelrakenteisiin tai jänteisiin kohdistuneiden leikkausten jälkihoitona. Myös erilaisista tuki- ja liikuntaelimistön ongelmista (esim. välilevypullistuma, niska-hartiakivut ja kulumasairaudet) kärsivät työikäiset hyötyvät ortopedisestä fysioterapiasta.

Olen erikoistunut ortopediseen fysioterapiaan ja jatkuvalla lisäkoulutuksella ylläpidän osaamiseni ajanmukaisella tasolla. Olen monipuolisesti perehtynyt ja toteuttanut vuosikymmeniä fysioterapiaa selkä-, olkapää-, polvi-, lonkka- ja nilkkaleikkausten jälkitiloissa sekä erilaisten keinonivel- ja luudutusleikkausten jälkeen. Nivelten liikkuvuuden ja lihasvoiman sekä turvotuksen poistamisessa yksilöllinen, ohjattu fysioterapia nopeuttaa toimintakyvyn palautumista.

Kuntokaaressa on käytössä uusi Physio Touch -laite, jonka avulla leikatun tai vamma-alueen aineenvaihdunta saadaan aktivoitua ja kuten lymfauksessa imunestekierto kiihtyy vähentäen turvotusta, joka on yleensä suurin este nivelen liikkuvuudelle. Ota yhteyttä ja varaa aika Kuntokaareen!

Joensuuntie 40, Somero

Yhteystiedot

Fysikaalinen hoitolaitos Kuntokaari
Fysioterapeutti YAMK, erityisuinninopettaja ja pilates-ohjaaja Heidi Tiirakari
Joensuuntie 40
31400 Somero

Ajanvaraukset
Puh. 050 566 7856

Sähköposti:
kuntokaari@seutuposti.fi