Neurologinen fysioterapia Somerolla

Erilaisissa neurologisissa sairauksissa ja tiloissa tarvitaan fysioterapeutin erityisosaamista. Tällasiai ovat muun muassa MS-tautia sairastavat, aivoverenkierron häiriöistä tai aivoverenvuodosta toipuvat (aivohalvaus ja toispuolihalvaus), erilaisia lihastauteja sairastavat, Parkinsonin tautia sairastavat, CP-vammaiset, kehitysvammaiset sekä tapaturmissa neurologisia oireita saaneet (aivo-, selkäydin- ja hermovammat).

KELA osallistuu vaativien lääkinnällisten kuntoutuspalveluiden toteutukseen fysioterapian osalta. Kuntokaaressa on käytettävissä leveä sähkökäyttöinen mattoblintti, joka helpottaa siirtymisiä ja mahdollistaa avustetun fysioterapian toteutuksen.

Olen erikoistunut neurologiseen fysioterapiaan (Bobath- ja Affolter-terapiat), joka aina suunnitellaan ja toteutetaan asiakaslähtöisesti Kuntokaaressa, asiakkaan kodissa tai muissa liikuntatiloissa. Fysioterapia sisältää alkututkimisen, toteutuksen suunnittelun, apuvälinetarpeen arvioinnin, väliarvioinnit ja lausunnot asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.

Tarjoan myös erityisuinninopettajana allasterapiaa sekä erityisuinnin opetusta, joista esimerkiksi lapsi- ja aikuisneurologiset asiakkaat saattavat hyötyä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Joensuuntie 40, Somero

Yhteystiedot

Fysikaalinen hoitolaitos Kuntokaari
Fysioterapeutti YAMK, erityisuinninopettaja ja pilates-ohjaaja Heidi Tiirakari
Joensuuntie 40
31400 Somero

Ajanvaraukset
Puh. 050 566 7856

Sähköposti:
kuntokaari@seutuposti.fi