Esteettömyyskartoitukset Somerolla

Esteettömyys merkitsee turvallisuutta, laatua ja se kertoo ajattelutavasta, oikeista asenteista sekä erilaisuuden huomioimisesta ihmisen toimintakykyä erottelematta. Rakennetun ympäristön suunnittelussa ja toteuttamisessa on kyse ihmisten erilaisuuden huomioimisesta eikä esteetön rakentaminen ole yhtään kalliimpaa rakennusvaiheessa. Korjaava rakentaminen puolestaan on kallista.

Esteettömyys on myös turvaa ja laatua. Lisäksi se kertoo ajattelutavasta, oikeista asenteista sekä erilaisuuden huomioimisesta kenenkään toimintakykyä erottelematta. Kun rakennettua ympäristö suunnitellaan ja toteutetaan, on tärkeää ottaa huomioon erilaiset ihmiset. Esteetön rakentaminen ei myöskään ole yhtään sen kalliimpaa, mutta korjaava rakentaminen sen sijaan on.

Teen tarjousten perusteella esteettömyyskartoituksia erilaisiin tiloihin tai osallistun rakennusvaiheen suunnitteluun. Kuntokaaren omat tilat on kartoitettu ja ne ovat esteettömät. Lisäksi olen tehnyt jo valmistuneeseen Someron Uimahalli Loiskeen tiloihin esteettömyyskartoituksen vuonna 2014.

Fysioterapeutti Heidi Tiirakari on suorittanut Satakunnan Ammattikorkeakoulussa Esteettömyyskartoittajan peruskurssin 15.08.2014 (laajuus 5 op. ).

Kysy tarjous esteettomyyskartoituksesta!

Joensuuntie 40, Somero

Yhteystiedot

Fysikaalinen hoitolaitos Kuntokaari
Fysioterapeutti YAMK, erityisuinninopettaja ja pilates-ohjaaja Heidi Tiirakari
Joensuuntie 40
31400 Somero

Ajanvaraukset
Puh. 050 566 7856

Sähköposti:
kuntokaari@seutuposti.fi